Skip directly to content

Laatu ja turvallisuus

Fineweldilla vastassa on aina ihminen, joka haluaa tehdä työnsä mahdollisimman hyvin. Siksi kanssamme on helppo tehdä yhteistyötä, projektin kiireellisyydestä tai vaativuudesta riippumatta.

Me Fineweldilla kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme vastata asiakkaiden tarpeisiin ja haasteisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Yrityksemme hyvän yhteisen hengen ansiosta asiakkaamme saavat joustavaa sekä henkilökohtaista, korkealuokkaista palvelua. Laatuun panostaminen on tärkeää kaikissa työvaiheissa, jokaisen työntekijän kohdalla. Fineweldilla kiinnitämme erityisesti huomiota työturvallisuuteen, sillä turvallisuus luo laatua.

Tiukkojen aikataulujen investointiprojektit, joissa suunnitteluvaihe etenee limittäin valmistuksen kanssa, ovat meille rutiinia. Pitkälle kehitetty tuotteiden esivalmistus omassa konepajassa mahdollistaa erikoislaitteiden käytön sekä hitsausprosessien automatisoinnin. Hyvien työolosuhteiden ansiosta tuotteillamme on korkea ja tasainen laatu. Esivalmistuksen korkea aste vähentää myös valmistustyötä ja osien varastointitarvetta asiakkaan tiloissa.

Ammattitaitoisen henkilökuntamme sekä modernin laitteistomme avulla voimme taata asiakkaalle laadukkaan lopputuloksen. Viivakoodijärjestelmän avulla materiaalin seuranta ja hallinta tapahtuu tuotteidemme loppukäytön asettamien vaatimusten mukaan.
 

  • Noudatamme sertifioituja EN 9001:2008 ja EN 3834-2 laatujärjestelmiä
  • Työturvallisuuteen ja henkilöstön hyvinvointiin liittyvissä asioissa toimimme sertifioidun kansainvälisen OHSAS 18001 -järjestelmän mukaisesti
  • Ympäristöjärjestelmämme on sertifioitu täyttämään standardin EN 14001 vaatimukset
  • Laatujärjestelmämme mahdollistaa myös teräsrakenteiden valmistuksen standardin EN 1090 mukaan toteutusluokkiin EXC1, EXC2 ja EXC3.