Skip directly to content

Kompetens

En kompetent personal, effektiv projektledning och modern produktionsutrustning är nycklarna till ett lyckat projekt. Finewelds produktions-och installationsprocesser möter de växande kraven på tidsplan, kostnad och kvalitet som investeringsprojekt inom industrin kräver.

En av Finewelds fördelar är närheten till Karlebys hamn. Vår arbetsverkstad ligger bara en kilometer från hamnen, varifrån även stora helheter kan skeppas direkt. Närheten till hamnen och utmärkta tågförbindelser garanterar att vi effektivt kan genomföra projekt där fungerande logistik spelar en viktig roll.

Våra samarbetspartners har uppskattat Finewelds erfarna och utbildade förmän, vars personliga engagemang och professionella attityd gör samarbetet smidigt och effektivt även i krävande arbetsmiljöer.

Inom produktionsplanering och produktionskontroll samt hantering av materialflöden använder vi ett övervakningssystem baserat på streckkodsteknik. Tack vare systemet kan vi ge kunden information i realtid om t.ex. projektets utveckling och färdighetsgrad.