Fineweld toimittaa putkisillat Kemin biotuotetehtaalle

Fineweld toimittaa putkisillat Kemin biotuotetehtaalle

16.08.2021

Fineweld on valittu avaintoimittajaksi Metsä Groupin Kemin biotuotetehdas projektiin. Fineweldin toimitus sisältää moduulirakenteiset putkisillat koko biotuotetehtaan alueelle. Sopimus on Fineweldin historian toiseksi suurin.
Fineweldin kehittämä modulaarinen putkisiltakonsepti on ollut erityisesti isojen metsäyhtiöiden miljardiluokan investointiprojektien kiinnostuksen kohteena. Fineweldin perustaja ja yrittäjä Matti Laitinen kommentoi toimitusta seuraavasti:

”Tämä on jo kolmas iso putkisiltaprojekti viimeisen viiden vuoden aikana, mihin meidät valittiin toimittajaksi. Tuntuu hienolta, että kahden Ruotsin suurimman metsäprojektin jälkeen saimme sopimuksen myös Suomen tämän hetken ehdottomasti suurimpaan ja kiinnostavimpaan projektiin Metsä Fibren/Groupin Kemin biotuotetehtaalle. Tämä osoittaa, että kun uskaltaa tehdä asiat vähän eri tavalla kuin kilpailijat ja keskittyy vaativiin projektitoimituksiin, niin suomalaisilla yrityksillä on jatkossakin mahdollisuus olla mukana näissä megaluokan projekteissa.”

Projekti aloitetaan välittömästi, työmaa-asennukset alkavat ensi vuoden alussa ja koko projekti on valmis vuoden 2023 puolivälissä.

Piditkö uutisesta? Jaa se verkostossasi!