Fineweld toimittaa putkisillat Kemin biotuotetehtaalle

Fineweld toimittaa putkisillat Kemin biotuotetehtaalle

16.08.2021

Fineweld valittiin Metsä Groupin Kemin biotuotetehtaan avaintoimittajaksi. Fineweld toimittaa putkisiltamoduulit koko biotuotetehtaalle. Sopimus on Fineweldin historian toiseksi suurin.
Fineweldin suunnittelema ja edelleen kehittämä putkisiltamoduulikonsepti on herättänyt suurta kiinnostusta teollisuudessa. Erityisen kiinnostuneita ovat metsäteollisuuden suuryhtiöt, joilla on miljardien eurojen investointihankkeita. Yrittäjä ja Fineweldin perustaja, Matti Laitinen, kommentoi hankintaa seuraavasti:

“Tämä on viimeisten viiden vuoden aikana jo kolmas suuri putkisiltaprojekti, johon meidät on valittu toimittajaksi. Tuntuu todella hienolta, että osallistuttuamme kahteen Ruotsin suurimpaan metsäteollisuuden projektiin, me saimme sopimuksen myös tähän Metsä Fibre/Groupin Kemin biotuotetehdasprojektiin, joka tällä hetkellä on ehdottomasti Suomen suurin ja kiinnostavin hanke. Tämä todistaa sen, että jos uskallat toimia hieman eri tavoin kuin kilpailijasi ja keskityt vaativien projektien toimituksiin, suomalaisilla yrityksillä on jatkossakin mahdollisuus osallistua tällaisiin megaluokan hankkeisiin.”

Projekti alkaa välittömästi ja asennukset työmaalla alkavat ensi vuoden alussa. Koko projektin pitäisi valmistua vuoden 2023 puolessavälissä.

Piditkö uutisesta? Jaa se verkostossasi!